معرفی مرکز

گروه علمی صنعتی خراسان در فصل جدید فعالیت خود و همگام با توسعه موضوع کارآفرینی و با تکیه به تجارب پیشین خود، تصمیم به راه اندازی و ایجاد فضای کار اشتراکی و شتاب دهنده تخصصی در حوزه های مورد درخواست، جهت جذب ایده های جامعه خلاق و تیم های استارتاپی گرفت و در این زمینه خدمات مورد نیاز از قبیل فضای کار، تجهیزات اداری، ملزومات سخت افزاری، خدمات آموزشی، خدمات مدیریت کسب وکار و مشاوره در جهت رشد و ارتقا کسب و کارهای نوپا را برای مطرح شدن در اکوسیستم استارتاپی و بهره‌مندی از مزایای مالی آن ارائه خواهد داد.

این پروژه در ساختمان اصلی گروه علمی صنعتی خراسان واقع در بلوار سجاد، خیابان آیت الله نمر، بین نمر 14 و 16 ، در زیر بنای تقریبی 1000 متر مربع و در سه طبقه، و در مجاورت دانشگاه جامع علمی کاربردی این گروه و کافه کارآفرینی این مرکز به بهره برداری خواهد رسید.

گروه علمی صنعتی خراسان با سابقه بیش از هزاران ساعت مشاوره سازمانی و صنعتی و انجام پروژه های عارضه یابی در صنایع استان و پروژه های مدیریتی در سازمان های و نهاد های مختلف در طی 27 سال گذشته، به برند معتبری در این زمینه ها بدل گشته است و با ایجاد و ارتقا بانک دانش تخصصی در گروه و توسعه توانمندی های داخلی، به ارتباطات وسیعی در بین جامعه هدف خود در حوزه صنایع و سازمان های دولتی و غیر دولتی دست یافته است.

از طرف دیگر با راه اندازی دانشگاه جامع علمی صنعتی خراسان ذیل این گروه، در طی 20 سال گذشته، شبکه وسیعی از استاتید دانشگاه، فارع التحصیلان و دانشجویان به جامعه مخاطب این مجموعه اضافه گردیدند.

هم اینک نیز این مرکز به عنوان یکی از مراکز فعال دانشگاه جامع علمی کاربردی در 11 رشته دانشگاهی در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

همچنین در حوزه آموزش، این مرکز با دارا بودن آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای، و مرکز مرجع آموزش های دولتی، شبکه مخاطبین فعالی نیز در این حوزه دارد.

با بررسی این موارد، و همگام با توسعه ادبیات کارآفرینی، برقراری ارتباط فعال با جامعه خلاق و اکوسیستم نوآور به عنوان ضلع سوم بردار حرکتی گروه، مورد تصویب قرار گرفت تا ارتباط بین جامعه صنعتی و جامعه دانشگاهی، به عنوان مخاطبین اولیه گروه و جامعه خلاق ونوآور فعال گردد.

در این مسیر، بر آنیم تا بهره گیری از تجارب و سوابق خود در حوزه صنعت و همچنین شبکه فارغ التحصیلان و دانشجویان مرکز، جامعه خلاق و نوآور را نیز در این مرکز همراه خود داشته باشیم و با کنار هم قرار دادن این جوامع، نقش خود را در توسعه اکوسیستم کارآفرینی کشور ارتقا دهیم.